Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Top 10 cele mai bune programe gratuite de ardere CD-uri pentru Windows


Căutați cel mai bun software pentru arderea CD-urilor? Cele mai multe computere Windows nu au software-ul încorporat de CD-uri, dar, din fericire, este ușor să descărcați unul online.

Puteți vedea o mulțime de programe de ardere gratuite și plătite de ardere de CD și fiecare dintre ele diferă în caracteristicile incluse.

1. 123 Copy DVD

Unul dintre cele mai bune programe de ardere a CD-urilor. Copy DVD a fost renumit pentru uneltele sale rapide și stabile de ardere a CD-urilor. Poate copia CD-uri și DVD-uri în treizeci de minute. Dispune de instrumente de decriptare CSS încorporate și poate suporta mai multe formate de fișiere.


2. 1 Click DVD Copy

DVD Copy (Copiere DVD) este proiectat pentru a furniza informații rapide despre arderea CD-urilor și DVD-urilor. Poate chiar arde un video de 90 de minute în doar douăzeci de minute. Viteza impresionantă a aplicației și fiabilitatea acesteia în copierea clipurilor video au câștigat popularitate în cadrul comunităților de software.

3. StarBurn

StarBurn este o aplicație gratuită de ardere a CD-urilor, optimizată pentru Windows. Aplicația este compusă din instrumente mici, utile pentru arderea CD-urilor, DVD-urilor, Blu-Ray și ISO-urilor. Are o interfață simplă în care se poate face clic doar de pictograme pentru a lansa instrumentele dorite.

4. ImgBurn

ImgBurn este un instrument gratuit pentru arderea CD-urilor care este dotat cu caracteristici puternice. Poate arde orice disc optic, cum ar fi CD-uri, DVD-uri, HD-DVD-uri, Blu-Ray și multe altele. Se poate chiar arde pe discuri rescriptibile și poate recunoaște mai mult de zece formate de imagine.

5. Power2Go

Power2Go este o aplicație premium pe care o puteți utiliza pentru arderea CD-urilor, DVD-urilor, DVD-urilor HD și Blu-Ray. De asemenea, puteți crea discuri de date, puteți copia CD / DVD și puteți converti fișiere audio / video cu acest software.

6. CDBurnerXP

CDBurnerXP este un program gratuit pentru Windows care poate arde CD-uri și DVD-uri. De asemenea, este capabil să ardă Blu-Ray și HD-DVD-uri. În afară de arderea CD-urilor, aplicația poate crea ISO-uri și într-o interfață multilingvă.

7. BurnAware

BurnAware este o aplicație gratuită de ardere a CD-urilor pentru uz personal. Software-ul este capabil să ardă CD-uri, DVD-uri, discuri bootabile și ISO-uri. În afară de aceste caracteristici, poate extrage și piste audio, copie de rezervă, șterge datele discurilor și recuperează datele de pe discuri necitite.

8. Ashampoo Burning Studio

Ashampoo Burning Studio este o altă aplicație gratuită pentru nevoile de ardere a CD-urilor. Poate facilita direct arderea CD-urilor, DVD-urilor și Blu-Ray. Puteți, de asemenea, să faceți copii de rezervă ale datelor utilizând acest software, deoarece utilizează criptarea fișierelor.

9. CDRTFE

CDRTFE este o aplicație open-source de ardere a CD-urilor, care poate fi utilizată online. Nu necesită instalare deoarece aplicația este creată dintr-o interfață win32. Poate crea date pentru arderea CD-urilor, DVD-urilor și Blu-Ray

10. Express Burn

Express Burn a fost renumit pentru capacitatea sa ultra rapidă de ardere a CD-urilor. Interfața sa este ușor de navigat, deoarece puteți trage și plasa cu ușurință fișiere în caseta de dialog.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu