6 feb. 2018

Salonul Industriei Usoare. Editia cu numarul 35 va avea loc in perioada 14-18 februarie

Salonul Industriei Usoare. Editia cu numarul 35 va avea loc in perioada 14-18 februarie

Vezi si:


Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 14-18 februarie la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, din b-dul Eroilor de la Tisa nr 22, ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare – cea mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării.


În cadrul salonului participă peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri etc. Ca la toate edițiile anterioare, Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de sezon.


Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, iar duminică între orele 10:00 - 18:00. Intrarea este liberă.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: