1 feb. 2018

Doua fete amendate ca au desenat cu spray pe peretele Pasajului Bastion

Doua fete amendate ca au desenat cu spray pe peretele Pasajului Bastion

Vezi si:


Polițiștii locali aflați în patrulare noaptea trecuta, in jurul orei 1.00, au prins doua tinere care desenau cu spray de culoare neagră pe peretele Pasajului Bastion. Cele doua tinere au fost sancționate conform Legii 61/991 republicată, iar amenda pentru astfel de fapte este între 100 și 500 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă. De altfel, în urma campaniilor, dar și ca urmare a depistării și sancționării de către polițiștii locali a mai multor persoane care se ocupau cu astfel de îndeletniciri, fenomenul s-a redus. Anul trecut 11 persoane au fost depistate și sancționate pe acestă linie au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara
© sursa foto: Politia Locala Timisoara

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: