Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Doi tineri prinsi de politistii in timp ce consumau etnobotanice, pe o strada la Timisoara


Noaptea trecuta, în zona centrală a orașului polițiștii locali aflați în patrulare au depistat in jurul orei 00.50, doi tineri care stateau in fata unei case si își rulau manual țigări care păreau suspecte.
Asfel sa trecut la legitimarea acestora si la controlul asupra lor s-a găsit și o punga din nylon în care se aflau mai multe fragmente vegetale de culoare verde-oliv despre care au declarat că sunt etnobotanice.

Cei doi tineri de 19 ani și de 22 de ani, ambii din Timișoara, au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În ultima perioadă polițiștii locali au depistat tot mai mulți tineri consumând substanțe interzise pe străzile orașului, numai luna trecută fiind constatate trei cazuri de acest gen.
© sursa foto:Politia Locala Timisoara
« PREV
NEXT »

Un comentariu

  1. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț
      ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere