Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

AMICAL: Politehnica Timișoara v. ”U” Cluj ( 17 feb, Stadion Știința)


Pe 17 februarie alb-violeții vin în fața dumneavoastră pe Știința pentru un duel amical academic 100%! Oaspeți vor fi studenții de la FC Universitatea Cluj, club de tradiție al fotbalului românesc, renăscut de asemenea din forțele suporterilor, cu sprijinul mediului academic clujean.

Meciul va avea și o latură caritabilă, o parte din încasările generate de eveniment fiind folosite pentru a pune bază Burselor Politehnica Timișoara, o campanie de ajutorare socială.

Biletele de intrare la meci costă 10 lei și se vor putea achiziționa din timp de la punctele de vânzare cunoscute. Urmăriți site-ul oficial www.sspolitehnica.ro și pagina de Facebook Politehnica Timișoara pentru toate informațiile legate de meci.
Mai multe detali despre eveniment click aici 
« PREV
NEXT »

Un comentariu

  1. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț
      ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere