30 ian. 2018

Top 10 companii de marketing de E-mail

Top 10 companii de marketing de E-mail

Vezi si:


Ce companii de marketing prin e-mail pot fi considerate cele mai bune? Care dintre multitudinea de opțiuni disponibile vă poate oferi cele mai bune rezultate pentru campaniile de marketing prin e-mail? Următoarele sunt zece dintre cele mai lăudabile companii de marketing de e-mail în prezent. Acestea au fost evaluate și clasificate pe baza setului de caracteristici, fiabilității, disponibilității, ușurinței de utilizare și rentabilității.

1.GetResponse
Afirmația că este cel mai simplu serviciu de marketing prin e-mail din lume poate fi contestabilă, dar GetResponse este în general unul dintre cele mai bune. Are un creator de e-mail intuitiv care oferă e-mailuri profesionale și atrăgătoare, care sunt, de asemenea, responsabile sau mobile prietenoase. Acesta oferă autorespondere și un creator de pagină de destinație și gazdă. Suportul tehnic este live și non-stop.

2.MailChimp
MailChimp pretinde că permite utilizatorilor să trimită e-mailuri mai bune. În mod cert, compania îndeplinește în mare măsură majoritatea standardelor a ceea ce înseamnă să fie un bun serviciu de marketing prin e-mail. El are rapoarte foarte detaliate, inclusiv profiluri ale abonaților, pentru a urmări activitatea de angajare și activitatea site-ului web. Mai mult decât atât, acesta oferă un plan gratuit pentru până la 2.000 de abonați și 12.0000 de e-mailuri pe lună, fără detalii privind cartea de credit.

3.VerticalResponse
Nu este nici un motiv să nu considerăm VerticalResponse una dintre cele mai bune opțiuni pentru marketingul prin e-mail. Acesta oferă un plan gratuit generos care vine cu aproape toate caracteristicile pe care le-ar aștepta de la un bun instrument de marketing de e-mail. Da, nu oferă doar o perioadă de probă, ci un plan gratuit pentru până la 1.000 de abonați și 4.000 de e-mailuri trimise pe lună.

4.iContact
Oferind o gamă largă de caracteristici, iContact este o opțiune bună pentru cei care sunt noi în marketing prin e-mail. Oferă mai mulți constructori de e-mailuri, e-mailuri nelimitate, abilitatea de a crea liste de "nu se contactează" și de dezabonare și integrare socială solidă. De asemenea, vine cu un instrument de sondaj.

5.Constant Contact
Contactul constant este important pentru a avea unul dintre cele mai ușor de utilizat editor care ușurează personalizarea campaniilor de e-mail. Acesta acceptă importul de contacte din Gmail și Outlook. Are două tipuri de planuri, Email și Email Plus. Primul este opțiunea mai ieftină care oferă șabloane prietenoase pentru dispozitive mobile, monitorizare detaliată și sfaturi de marketing prin e-mail.

6.AWeber
AWeber este una dintre companiile de marketing prin e-mail care promite campanii de marketing e-mail ușor de obținut. Având în vedere gama extinsă de caracteristici pe care le oferă, afirmația nu este cu adevărat îndepărtată. Oferă automate de salvare a timpului, un sistem pentru liste de e-mail care se dezvoltă rapid, integrarea cu mai multe servicii online, inclusiv Salesforce și Shopify, importul de liste simplificate, asistență tehnică live pentru clienți și livrare ridicată prin e-mail.

7.Campaign Monitor
Monitorizarea campaniei promite să ușureze crearea, trimiterea și măsurarea performanței campaniilor de marketing prin e-mail. Acesta oferă instrumente drag-and-drop pentru crearea de e-mailuri intuitive. De asemenea, oferă o funcție de testare A / B care facilitează modificări semnificative pentru a obține cele mai bune rezultate ale campaniei.

8.Benchmark Email
Benchmark-ul nu are revendicări grandioase, cu excepția faptului că permite utilizatorilor să creeze și să trimită emailuri frumoase. Scopul este de a ajuta comercianții de e-mail să-și gestioneze cu ușurință campaniile. Dispune de o interfață ușor de utilizat, cu o gamă largă de funcții, inclusiv suport live pentru clienți și urmărirea Google Analytics.

9.Campaigner
Campaigner oferă o soluție de marketing prin e-mail care pretinde că permite utilizatorilor să vizeze liste, astfel încât să poată obține o rentabilitate a investiției mai mare. Acest lucru vine cu testarea split A / B, segmentarea avansată și campaniile de picurare pentru a stimula automatizarea. Este o alegere bună pentru începători în marketingul prin e-mail.

10.GraphicMail
GraphicMail oferă o perioadă de încercare gratuită de două săptămâni care permite utilizatorilor să acceseze aproape toate funcțiile și funcțiile care vin împreună cu versiunea plătită a serviciului. Cu toate acestea, nu mulți vor aprecia interfața. Este probabil că unii utilizatori ar găsi chiar aglomerat.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: