Tineri depistați de polițiștii cu substanțe interzise asupra lor într-o staţie RATT - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

9 ian. 2018

Tineri depistați de polițiștii cu substanțe interzise asupra lor într-o staţie RATT

Distribuie:
Seara trecuta în jurul orei 18.45 polițiștii locali aflați în patrulare au depistat, trei tineri care stăteau în stația de tramvai de pe str. I. Barac colț cu Bdul Dâmbovița și care, la vederea patrulei au devenit agitați, având un comportament suspect. 
© POLITIA LOCALA TM


Polițiștii locali au trecut la legitimarea acestora, identificându-i în persoana lui B.D., de 18 ani, din Timișoara, U.I., tot de 18 ani, din localitatea timișeană Jamu Mare, și B.A., de 18 ani, tot din Timișoara. La controlul corporal efectuat asupra lor au fost găsite două pungi din nylon care conțineau fragmente vegetale de culoare verde oliv, din categoria etnobotanicelor, despre care tinerii au declarat că le-au cumpărat de la o persoană din zona Gării de Nord. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. La scurt timp, în jurul orei 20.30, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Gării de Nord, au observat o persoană care, la apariția patrulei, a aruncat pe jos o țigară și a acoperit-o cu piciorul, încercând să o ascundă. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că se numește V.M., de 32 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cel în cauză a recunoscut că țigara este una confecționată manual și conținea substanțe interzise din categoria etnobotanicelor. Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 4 pentru continuarea cercetărilor au transmis reprezentantii Poliției Locale Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad