31 ian. 2018

Polițiștii locali iau lecții de limba engleză, pentru a conversa cu turistii ce vor vizita Timișoara

Polițiștii locali iau lecții de limba engleză, pentru a conversa cu turistii ce vor vizita Timișoara

Vezi si:


Începând de ieri, alți 10 polițiști locali au început cel de-al doilea curs de perfecționare în limba engleză. Cursul este organizat de Asociația Polițiștilor Locali Timișoara, fiind susținut de profesori de limba engleză. Polițiștii locali participă dupa serviciu de două ori pe săptămână pe parcursul a trei luni pentru a învăța bazele limbii engleze în condițiile în care Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021,cand orașul nostru va fi vizitat  de turiști care în majoritate sunt vorbitori ai acestei limbi.

 Acesta este cel de-al doilea modul organizat în acest scop, la precedentul fiind înscriși 10 polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică și Circulație Rutieră și desfășurându-se în perioada septembrie – decembrie 2017. Polițiștii locali care au absolvit pregătirea consideră extrem de util acest curs simțind o îmbunătățire a nivelului de comunicare cu turiștii care vin în orașul nostru și cu care s-au întâlnit în teren au transmis reprezentanti Politiei Locale Timisoara
sursa foto: Politia Locala Timisoara

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: