Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Felicitari, urari si mesaje de Florii 2018 ( SMS DE FLORII )

Duminica Floriilor are loc cu o saptamana inainte de Pasti celebrand ziua in care Iisus Hristos a intrat in Ierusalim, fiind intampinat cu frunze de palmier (finic) de catre discipoli si de catre locuitorii orasului.
De Florii, se obisnuieste a se sarbatori toti cei care poarta nume de floare. Exemple de nume care se sarbatoresc in Duminica Floriilor:
Brandusa, Camelia, Codrina, Codrut, Codruta, Crina, Crizantema, Delia, Floarea, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofita, Gherghina, Iris, Lacrimioara, Laur, Laura, Laurentiu, Margareta, Narcis, Narcisa, Panseluta, Romanita, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorica, Zambila, Zambilica, etc.
Conform unei statistici publicate în 2011 de Ministerul Administraţiei şi Internelor, aproximativ un milion şi jumătate de români îşi serbează ziua numelui cu ocazia Floriilor.

1. Sa primesti flori de ziua ta... Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare... La multi ani!

2. La multi ani , sanatate si fericire !
Sa ciocnim un paharel , celebrand un ''Floricel''

3. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

4. Vei primi flori de ziua ta… Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa-i luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare… La multi ani!

5. Florii alese si zile senine, saptamana patimilor sa te tina in leagan de flori si lumina curata DUMNEZEIASCA.

6. Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

7. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

8. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii, multă sănătate şi Dumnezeu să te călăuzească şi să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg sa treacă precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! ''La mulţi ani!''.

9. Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros”LA MULTI ANI”

10. Cineva spunea că frumuseţea trebuie să moară, iar florile plătesc cu frumuseţea lor fiecare secundă. Sunt atât de frumoase când cresc, dar şi foarte triste când sunt rupte şi mai trăiesc doar câteva clipe. Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La mulţi ani!

11. Esti ce mai frumoasa floare dintre flori si te iubesc enorm; La multi ani!

12. Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid in fiecare primavera, pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza; La multi ani!

13. La multi ani floricica mea! Sa fii intodeauna la fel de infloritoare si minunata.

14. Aceasta zi sa iti aduca atatea flori incat sa te pierzi printer ele si tot atatea declaratii de dragoste! Tu esti singura mea floare de pe pamant; La multi ani!

15. Dintr-o lume plina de flori tu esti trandafirul meu si vreau sa ramai mereu. La multi ani!

16. Iti doresc ca aceasta zi minunata de primavera sa fie urmata de altele mult mai frumoase si mai deosebite, pline de bogatie sufleteasca si nu numai. La multi ani!

17. Aceasta zi este dedicate celui mai frumos lucru din lume: unei flori; La multi ani!

18. O zi frumoasa incepe cu o floare. Viata este frumoasa ca tu existi. La multi ani!
« PREV
NEXT »

Un comentariu

 1. Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
  (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
  (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
  (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
  (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
  (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
  (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
  (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
  (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
  (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
  (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
   ogagakunta@gmail.com

  RăspundețiȘtergere