Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Elevii de la la Liceul Nikolaus Lenau, instruiţi de poliţişti cum să gestioneze violenţa


Astazi în cadrul ședințelor organizate în școlile aflate în supravegherea Poliției Locale Timișoara, elevii de la ciclul gimnazial și liceal al Liceului N. Lenau au primit lecții de prevenire a violenței, furturilor, dar și de problematică pe linie de conduită rutieră, norme de conduită civică și protecția mediului.

Un alt subiect dezbatut  a fost despre navigarea pe internet si pericolele la care se pot expune și accesarea de diverse aplicații, dar și faptul că nu trebuie să intre în contact cu oricine îi abordează în mediul on-line. Poliția Locală efectuează periodic lecții de prevenire în rândul elevilor de la nouă unități de învățământ din Timișoara. 

De la începutul acestui an, polițiștii locali au fost in Școala cu clasele I-IV de pe str. Războieni, la Colegiul Dimitrie Leonida, la Școala Generală de pe str. Tacit, la Liceul W. Shakespeare pe str. M. Nicoară, la Școala Generală de pe str. Jules Verne și la Școala nr. 1 de pe str. Comănești, la Liceul J.L. Calderon, la Școala Rudolf Walther.

sursa foto: Politia Locala Timisoara
« PREV
NEXT »

Un comentariu

  1. Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea încă mai bate pentru el. Am crezut în el și mi-a pregătit un soț
      ma sunat exact când doctorul ODUMODU saicompelld. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou pentru ultimele 9 guri. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Emil: drodumodusolutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere