30 ian. 2018

Elevii de la la Liceul Nikolaus Lenau,  instruiţi de poliţişti cum să gestioneze violenţa

Elevii de la la Liceul Nikolaus Lenau, instruiţi de poliţişti cum să gestioneze violenţa

Vezi si:


Astazi în cadrul ședințelor organizate în școlile aflate în supravegherea Poliției Locale Timișoara, elevii de la ciclul gimnazial și liceal al Liceului N. Lenau au primit lecții de prevenire a violenței, furturilor, dar și de problematică pe linie de conduită rutieră, norme de conduită civică și protecția mediului.

Un alt subiect dezbatut  a fost despre navigarea pe internet si pericolele la care se pot expune și accesarea de diverse aplicații, dar și faptul că nu trebuie să intre în contact cu oricine îi abordează în mediul on-line. Poliția Locală efectuează periodic lecții de prevenire în rândul elevilor de la nouă unități de învățământ din Timișoara. 

De la începutul acestui an, polițiștii locali au fost in Școala cu clasele I-IV de pe str. Războieni, la Colegiul Dimitrie Leonida, la Școala Generală de pe str. Tacit, la Liceul W. Shakespeare pe str. M. Nicoară, la Școala Generală de pe str. Jules Verne și la Școala nr. 1 de pe str. Comănești, la Liceul J.L. Calderon, la Școala Rudolf Walther.

sursa foto: Politia Locala Timisoara

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: