13 dec. 2017

Firme care se ocupă de dezmembrarea autovehiculelor amendate de polițiștii

Firme care se ocupă de dezmembrarea autovehiculelor amendate de polițiștii

Vezi si:

O acțiune fulger organizata de polițiștii locali din cadrul Serviciilor Inspecție Comercială și Circulație Rutieră a avut loc în aceste zile, la societățile comerciale care se ocupă cu dezmembrări de autovehicule și de vânzarea de piese auto pe raza municipiului Timișoara. Scopul acțiunii a fost acela de a lua măsurile legale în cazurile societăților care nu respectă legislația din domeniu, dar și pe cea referitoare la parcarea neregulamentară și abandonarea de autovehicule, existând numeroase sesizări de la cetățeni că în jurul acestor schroturi se află multe mașini în stare avansată de degradare. 
© politia locala tm
Au fost verificate 9 societăți comerciale din această categorie de pe străzile Ion Ionescu de la Brad, Ovidiu Balea, Calea Buziașului, DN 59, Grigore Alexandrescu, Cloșca, Vuc Karadjic, Venus. Au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4700 lei pentru lipsa acordului de funcționare, nerespectarea orarului, depozitarea de autovehicule dezmembrate pe domeniul public, dar și 8 autocolante autovehiculelor parcate neregulamentar pe spațiul verde și în raza indicatorului oprire interzisă, precum și 12 somații în cazul autovehiculelor abandonate. În cazul unei societăți de pe str. Vuc Karadjic s-a întocmit documentația de propunere de suspendare a activității comerciale pentru o perioadă de până la 30 de zile. Astfel de acțiuni se vor desfășura periodic au transmis reprezentantii Poliției Locale Timisoara

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: