Sancțiuni aplicate în ultima săptămână de polițiștii pentru abandonarea de deșeuri pe spatiul public - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

24 nov. 2017

Sancțiuni aplicate în ultima săptămână de polițiștii pentru abandonarea de deșeuri pe spatiul public

Distribuie:
In condițiile în care s-a încheiat recent curățenia de toamnă organizată de societatea de salubrizare a orașului Retim SA, polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au acționat în ultima săptămână pentru depistarea persoanelor care au abandonat deseuri pe spatiul public.


© POLITIA LOCALA TM

Astfel, au fost aplicate de la finalizarea acțiunii un număr de 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 7700 lei conform HCL 371/2007 și Legii 24/2007 unor cetățeni surprinși aruncând resturi pe străzile Sofocle, Musicescu, Calea Șagului, Gheorghe Doja, General Dragalina, Ardealul, Lacului, Miorița, G. Ureche. Polițiștii locali vor acționa în continuare pe această linie, un sprijin important venind și din partea populației care a sesizat în mai multe rânduri cazuri de abandon de deșeuri. De asemenea, atragem atenția că se iau în continuare măsuri de sancționare și în baza constatărilor proprii în urma acțiunilor din teren, cât și în baza imaginilor surprinse de camerele video montate în zonele în care se formează frecvent rampe clandestine de deșeuri au transmis reprezentantii Poliției Locale Timisoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad