Salonul Industriei Usoare. Editia cu numarul 34 va avea loc in perioada 22-26 noiembrie - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

9 nov. 2017

Salonul Industriei Usoare. Editia cu numarul 34 va avea loc in perioada 22-26 noiembrie

Distribuie:
Camera de Comert Industrie si Agricultura Timiș organizează în perioada 22-26 noiembrie 2017 la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din b-dul Eroilor de la Tisa nr 22, cea de-a XXXIV –a ediție a Salonului Industriei Ușoare – cea mai mare expoziție de vestimentație și accesorii din vestul țării.

Notorietatea de care se bucură expoziția este conferită de publicul vizitator care a găsit la edițiile precedente ceea ce caută :un bogat sortiment de produse de calitate superioară și prețuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pe parcursul celor cinci zile peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți vor expune spre vânzare o gamă largă de produse de sezon : îmbrăcăminte , încălțăminte,marochinărie, pielărie, blanarie , articole pentru copii, accesorii , bijuterii.

Ca și la ultimele ediții în spațiul exterior al Centrului Regional de Afaceri va fi organizat un târg de produse tradiționale care va delecta publicul cu dulciuri de casă, produse apicole, colaci, mezeluri , conserve de casa și altele .
Expoziția se deschide pentru public miercuri 22 noiembrie , ora 10,00
Programul de vizitare este de miercuri până sâmbătă, intre orele 10,00 -20,00 , iar duminică , între orele 10,00 – 18,00. Intrarea este liberă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad