10 oct. 2017

RIUF YouForum, Cel mai mare targ international de Universitati va avea loc la Timisoara

RIUF YouForum, Cel mai mare targ international de Universitati va avea loc la Timisoara

Vezi si:

Pe 10 octombrie la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara are loc RIUF YouForum, conferința dedicată 100% dezvoltării personale și profesionale a elevilor și studenților. Organizată în cadrul RIUF- The Romanian International University Fair, prima ediție a conferinței RIUF YouForum este despre educație și alegerea facultății dorite, dar și despre oportunitățile ce se ivesc în timpul studenției și contribuie mai apoi la dezvoltarea tinerilor.Sesiuni de discuții și ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din România. RIUF YouForum include sesiuni de discuții și ateliere practice cu oamenii din spatele celor mai apreciate branduri din România şi din străinătate, printre care și PR Beta, Ambasada, Incuboxx sau SMARTERS. Prin intermediul conferinței RIUF YouForum, tinerii pot afla ce carieră sau program de
studiu li se potrivește, inspirându-se de la invitați din domeniul IT, business, marketing și publicitate sau managament. În plus, participanții pot interacționa direct cu reprezentanții celor mai căutate universități din România și din străinătate și pot participa la peste 10 de prezentări ale programelor de studiu și instituțiilor educaționale prezente la RIUF.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: