9 aug. 2017

Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor la Timisoara

Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor la Timisoara

Vezi si:


În ziua de 9 August se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor, dovadă a interesului pe care comunitatea internaţională o acordă problematicii ample a conservării biodiversităţii.Direcţia de Mediu a Primăriei Municipiului Timişoara vă invită, în data de 9 august 2017, la Grădina Zologică din Timişoara pentru a sărbători împreună Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor.
Programul cuprinde diferite jocuri şi concursuri pentru cei mici, face-painting, program de hrănire a urşilor, cerbilor şi suricatelor, în prezenţa echipei de clovni „Hazliţii”, care vor fi prezenţi pentru a întreţine atmosfera de bună dispoziţie. Nu în ultimul rând, Şcoala Chromatik Voice vă invită să participaţi la recitalul care va avea loc de la ora 18 în data de 9.08.2017..Accesul la Grădina Zologică Timişoara va fi gratuit, iar programul de vizitare este zilnic între ora 10-20, cu excepţia zilei de luni a fiecărei săptămâni.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: