17 aug. 2017

Mare atentie la tepele date de unele agentii imobiliare din Timisoara

Mare atentie la tepele date de unele agentii imobiliare din Timisoara

Vezi si:

Teapa! Evitați oferta unor agenții imobiliare de a plăti 100 de lei pentru accesul la site-ul lor de anunțuri "exclusive", după ce ați fost atras cu niște anunțuri tentante de inchirieri/vânzări "ce s-au dat" și invitați la sediul firmei pentru a vă prezenta alte oferte "de nerefuzat", ocazie cu care vi se prezintă oferta cu site-ul de anunțuri "exclusive". 

Dintre așa zisele anunțuri "exclusive" 90% se găsesc deja ca anunțuri publice pe net, iar circa 10% provind din anunțuri reale, dar șterse de administratorii OLX ca urmare a raportării ca fiind false de către agențiile țepare. Până se prind proprietarii că anunțurile lor reale au dispărut de pe net și rescriu anunțul, agențiile plasează anunțul copiat pe site-ul lor și îl prezintă ca fiind "exclusiv", fără niciun acord din partea proprietarilor reali ce caută să-și închirieze ori să-și vândă proprietatea în mod direct. Nu sărăciți din 100 de lei, dar de ce să profite alții, nejustificat, de ei, încurajând nemunca. Povestiți experiențele voastre și ajutați-i și pe alții să se ferească!

Sursa: Cristi Brâncovan

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: