În perioada 21-25 august se va întrerupe furnizarea apei, în zona pasaj Popa Șapcă, Ciacova, Liebling, Ivanda și Giulvăz - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

19 aug. 2017

În perioada 21-25 august se va întrerupe furnizarea apei, în zona pasaj Popa Șapcă, Ciacova, Liebling, Ivanda și Giulvăz

Distribuie:

Potrivit Aquatim Timisoara în perioada 21-25 august sunt planificate mai multe lucrări de mentenanță și modernizare a rețelelor de apă în localitățile din aria de operare a Aquatim, detaliate în cele ce urmează.
Luni, 21 august, se va întrerupe furnizarea apei reci:
- în Ciacova, in intervalul orar 10-15, pentru lucrări de reparații (înlocuirea unei vane);
- în Liebling, între orele 9 și 14, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei;
- în Timișoara, între orele 9 și 15, pe străzile Popa Șapca, între A. Demetriade și Olimpiadei și la Penitenciarul Timișoara, pentru executarea bransamentului nou de apă al penitenciarului, lucrare cuprinsă în proiectul de modernizare al pasajului Popa Șapcă.
În Ciacova, Giulvăz și Ivanda se vor spăla rețelele de distribuție a apei, cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune, după cum urmează: joi, 24 august, între orele 9 și 15, în Ciacova, iar de luni, 21 august, până vineri, 25 august, între orele 8 și 16, în Giulvăz și Ivanda. În zilele și perioadele menționate se va întrerupe furnizarea apei. Spălarea conductelor urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.
La reluarea alimentării cu apă, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pentru perioadele anunțate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad