6 iul. 2017

Tura Licuricilor - Alergare prin noapte pe strazile orasului

Tura Licuricilor - Alergare prin noapte pe strazile orasului

Vezi si:

Tura Licuricilor - "Light up your city !" este mai mult decat o tura de alergare nocturna prin Timisoara. Ea isi propune sa reactiveze si sa creeze o comunitate de alergatori, profesionisti, amatori si aspiranti, care ies din casa sambata, 8 iulie 2017 de la ora 21:45 sa animeze si sa "lumineze" cel putin temporar spatiul urban.
Tura Licuricilor este anul acesta la a 3-a editie. In primul an s-a organizat cu 70 de participanti o "mineriada" pasnica cu lampase si frontale, la 25 de ani de la mineriada din 13-15 Iunie 1990.
In al doilea an s-a catalizat luminile a 250 de participanti pentru a transmite un mesaj de sustinere pentru Timisoara si echipa ei TM2021.
Anul aceasta se doreste strangerea a aproximativ 350 de participanti. Evenimentul este unul fara taxa de inscriere si se alearga nocturn o tura de approx 2.5km sau una de approx 5km pe pietonalele Cetatii Timisoara. Trebuie doar sa fiti echipati cu lumina frontala si vei primi un triicou aniversar in serie limitata.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: