Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Top 10 cele mai bune programe Torrent pentru Android

Clienții Torrent au preluat lumea PC-uri în ultimii ani. Ei au simplificat procesul de a descărca fișiere mari de la servere online.
Și dacă utilizați un dispozitiv Android, acum puteți descărca fișiere torrent direct de pe telefon, prin ajutorul aplicațiilor torrent. Aici sunt 10 dintre cele mai bune programe de torrent pentru telefonul Android pe care le recomandăm:
1. BitTorrent (Spre deosebire de alte aplicații torrent, BitTorrent nu impune limite de viteză în dimensiune și descărcări. Acesta este utilizat pe scară largă din cauza sprijinului său de dezvoltare continuă.)

2. aTorrent (aTorrent este un torent downloader P2P. Aceasta susține link-uri magnet și descărcarea în paralel multipla. Puteți întrerupe descărcările de fiecare dată când telefonul ramane de baterie. Aceasta susține o multime de protocoale, cum ar fi trackere UDP, DHT, BitTorrent P2P, HTTP, Advanced DHT Bootstrap și link-uri Magnet.)

3. tTorrent Lite (tTorrent Lite este un downloader torent bazat pe P2P. Se pot descărca fișiere mari în telefonul Android cum ar fi programe și filme gratuite. Se poate sprijini mai multe descărcări de fișiere și eșalonare. Se poate de asemenea, limita de încărcare sau viteza de descărcare.)


4. UTorrent (UTorrent are o interfață de utilizator simplă și viteze de download rapide. Nu are limite de descărcare de dimensiune sau de viteză, astfel încât să puteți gestiona complet fișierele torrent cu ușurință.)


5. aDownloader (aDownloader este un downloader nativ pic torrent bazat pe libtorrent și protocolul P2P. Acesta utilizează SSL deschis, deoarece poate suporta o descărcare http securizata. Interfața cu utilizatorul este ușor de n
avigat și poate descărca mai multe torrente simultan.)

6. Torrent Download Manager (Torentul Download Manager este un downloader nativ pentru Android. În afară de torent , se poate descărca fișiere de internet într-o viteză de download amplificat prin rularea multi-threading de descărcare. Multi-threading de descărcare împarte fișierul de internet în mai multe biți, astfel încât viteza de download poate fi ajustata de pana la 5 ori viteza normală.)


7. Torrentex (Torrentex este un downloader torent, care poate găzdui descărcări peste protocolul bittorent. Nu are limite de viteză și sprijină pe deplin link-uri magnet. Interfața cu utilizatorul este simplu de utilizat și de selectare a fișierului între descărcări este ușor de navigat.)

8. Flud Torrent Downloader (Flud Torrent Downloader nu impune limite de viteză de descărcare. Acesta susține UPnP, NAT-PMP și DHT , precum și link-uri magnet și criptare. Aveți control complet asupra fișierelor torrent descărcate; puteți specifica prioritățile de descărcare, directorul de destinație și IP filtru.)

9. Vuze Torrent Downloader (Vuze Torrent Downloader este un torrent pentru Android, care vă permite să gestionați torrent download și sa modificati viteza de încărcare / descărcare. Interfața utilizator a aplicației este destul de simplă și puteți seta procesul de descărcare la pornirea automată chiar și după repornire)

10. SmartTorrent (SmartTorrent este optimizat pentru telefoane inteligente și tablete. Se poate sprijini mai multe download-uri simultan, fără a afecta viteza de download. Puteți modifica, de asemenea, prioritățile de descărcare ale aplicației ca Low, Normal sau ridicat.)
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu