Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal ajunge si la Timișoara in perioada 14-16 iulie

Cel mai fain târg din Ardeal, Produs de Cluj, vine la Timișoara între 14-16 iulie, în parcarea Shopping City Timisoara.
Produs de Cluj înseamnă bunătăți din carne și lapte, ulei presat la rece, miere de albine, prăjituri și ciocolată de casă, ceaiuri, vinuri, turtă dulce, dulcețuri și siropuri naturale, toate produse de gospodarii clujeni.
Gurmanzii împătimiți ai grătarelor vor avea ocazia de a savura cele mai gustoase produse gătite în aer liber de bucătari pricepuți.
Voci consacrate și tinere talente de la Cluj vor canta pe scena targului:

14 iulie – Aurel Tămaș
15 iulie – Angela Rusu și Marius Ciprian Pop
16 iulie – Ioan Dordoi și Felix Gălan

Micii vizitatori ai târgului sunt invitați la spectacolul de magie, atelierul de sculptură în fructe și legume, dar și cel mai frumos parc de distracții din Transilvania. Asociația “Produs de Cluj” a luat ființă la sfârșitul anului 2010, cu scopul de a sprijini micii meșteșugari și producători clujeni păstrători ai tradițiilor populare și culinare clujene. Prin evenimente organizate, asociația contribuie la dezvoltarea și promovarea micilor întreprinzători cu precădere a celor din mediul rural, asigurându-le reprezentarea la nivel național și internațional.
Prin facilitățile acordate, micii meșteșugari și fermieri sunt încurajați să păstreze tradițiile și au șansa de a-și prezenta și vinde produsele, contribuind astfel la creșterea și dezvoltarea economiei locale.
Primul târg s-a desfășurat în iunie 2011, la Cluj Napoca, urmând apoi Bistrița, Zalău, Baia Mare, Iași, Ploiești, Satu Mare, Oradea, Arad, Deva, Mediaș, Alba Iulia, ZAKOPANE, Londra, Strasbourg, Kladovo.
Începând cu anul 2015, produsele clujene sunt prezentate și la Expoziția Internațională Grune Woche de la Berlin, cel mai important târg de agricultură și industrie alimentară din Europa.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliul Județean Cluj, în parteneriat cu Shopping City Timișoara.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu