Masinile de mare tonaj care circulă în zone restricționate, Dâmbovița - Andreescu, amendate de politistii locali - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

19 iul. 2017

Masinile de mare tonaj care circulă în zone restricționate, Dâmbovița - Andreescu, amendate de politistii locali

Distribuie:
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au organizat în cursul zilei de ieri o acțiune în zona Dâmbovița – Andreescu, unde au existat mai multe sesizări de la cetățeni care au reclamat faptul că autovehicule de mare tonaj circulă pe arterele respective și le pun în pericol locuințele simțindu-se trepidații din cauza masei depășite a mașinilor. 
© info-tim.com
Deoarece în zonă sunt amplasate indicatoare rutiere care restricționează accesul autovehiculelor de peste 3,5 tone, polițiștii locali au acționat cu scopul de a lua măsurile legale în cazul celor care nu respectă prevederile OUG 195/2002. Astfel, un număr de șase conducători de astfel de autovehicule au fost sancționați cu amenzi între 1305 și 2900 lei. Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare, polițiștii locali atrăgând atenția conducătorilor auto să respecte legislația deoarece în caz contrar riscă sancțiuni foarte mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad