27 iul. 2017

CRBL jurat la concurs inedit de kendama la Timisoara

CRBL jurat la concurs inedit de kendama la Timisoara

Vezi si:

Pentru toți împătimiții celui mai cool joc al momentului, dar și pentru cei care nu au descoperit încă fascinația Kendama, am pregătit un concurs-spectacol cu unul dintre cei mai populari artiști: nimeni altul decât CRBL!
Pe data de 30 iulie, la Shopping City Timisoara are loc un inedit concurs de Kendama cu CRBL. Astfel, toți amatorii de show, joacă și divertisment sunt invitați la un maraton de distracție cu o sumedenie de super premii:

Premiul I: o Kendama USA ProModel + o Kendama USA Tribute + voucher 150 de lei Shopping City Timișoara + wireless spinner + bidon de apă Champion

Premiul II: o Kendama USA Kaizen + voucher 100 de lei Shopping City Timișoara + Timmer ED WH E-boda + bidon de apă Champion
Premiul III: o Kendama USA Tribute + voucher 50 de lei Shopping City Timișoara + Căști PSH186 + bidon de apă Champion

Toți cei care doresc să își demonstreze măiestria în mânuirea Kendamei sunt invitați să se înscrie la concursul din 30 iulie la Biroul de informații Shopping City Timisoara sau la numărul de telefon 0756 140 196.

Pentru participanții sub 18 ani, părintele/ tutorele trebuie să completeze acest formular și să îl trimită prin email la adresa contact@shoppingcitytm.ro sau să îl aducă la eveniment.
Concurenții se pot înscrie și pe loc, înainte de începerea concursului, în intervalul orar 13.00 -14.00, la locul special amenajat din zona de organizare a evenimentului.
Concursul se va desfășura începând cu ora 14:00 și va cuprinde mai multe etape, în care concurenții vor fi grupați și li se va cere să execute trick-urile propuse de CRBL. Cei care se descurcă cel mai bine vor merge mai departe către etapa următoare, juriul fiind însuși CRBL.
În semifinală vor ajunge 10 concurenți, iar în finală se vor întrece cei mai buni 4 dintre aceștia, care vor fi premiați cu super cadouri.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: