24 iun. 2017

Sute de timisoreni imbracati in haine populare pe strazile orasului. FOTO si VIDEO

Sute de timisoreni imbracati in haine populare pe strazile orasului. FOTO si VIDEO

Vezi si:


Sâmbătă, 24 iunie 2017, sute de timisoreni participa la "IA românească pe bicicletă" organizat de  Verde pentru Biciclete pentru a celebra Ziua Internațională a Iei.


Aflat la cea de-a treia ediție, acest eveniment are rolul de a readuce în discuție frumusețea portului românesc. Ia românească, costumul popular și elementele componente au inspirat an după an designeri internaționali. Portul românesc este mai actual ca niciodată și poate fi integrat în viața de zi cu zi, întocmai precum mersul pe bicicletă se dorește a fi un stil de viață.

Conceptul ”IA românească pe Bicicletă” a venit natural, văzând că o sumedenie de participante la pedalările Verde pentru Biciclete au ales această componentă vestimentară tradițională.
De la ora 11:30 sa plecat pe următorul traseu: Platforma Timco - Calea Circumvalațiunii - Calea Al. I Cuza – Piața Mărășești – Str. Oituz – Piața Ionel I.C.Brătianu - Bulevardul Take Ionescu – Str. Simion Bărnuțiu – Str. Gheorghe Adam – Str. Imbroane – Muzeul Satului Bănățean.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: