15 iun. 2017

Polițiștii locali împart pliante informative de prevenire a furturilor din buzunare, în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora

Polițiștii locali împart pliante informative de prevenire a furturilor din buzunare, în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora

Vezi si:

Poliția Locală Timișoara demarează, începand de astăzi, o campanie de prevenire pe linia furturilor din buzunare și poșete în mijloacele de transport în comun, aceasta pe langă patrulările zilnice ale polițiștilor locali din cadrul Biroului Transport Urban și acțiunile fulger cu efective mărite organizate de echipe mixte de polițiști locali și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara. 
© politia locala tm

Astfel, în urma aprobării în cadrul Comisiei de Ordine Publică din cadrul Primăriei Timișoara, începand de astăzi polițiștii locali vor împărți în mijloacele de transport în comun și în stațiile acestora pliante informative cetățenilor pentru a ști cum să se ferească de hoții din buzunare și poșete, fiind informați totodată cu privire la modurile de acțiune ale hoților care acționează în tramvaie, troleibuze și autobuze, în stațiile RATT, precum și în alte locuri aglomerate. De asemenea, sunt prezentate și cateva sfaturi utile referitoare la păstrarea bunurilor în momentul în care se deplasează cu mijloacele RATT. Cetățenilor le sunt puse la dispoziție prin intermediul acestor pliante și datele de contact ale Poliției Locale Timișoara. Acest demers de informare a populației vine ca o completare la acțiunile efectuate în ultima perioadă, Poliția Locală Timișoara fiind permanent preocupată de stoparea acestui fenomen pe raza Municipiului nostru.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: