Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Meteorologii au emis avertizări de temperaturi ridicate și disconfort termic accentuat începând de astăzi.

Conform prognozei, în cursul zilei de astăzi, în Banat, Crişana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei și local în Transilvania, valul de căldură se va extinde, iar disconfortul termic va fi în accentuare. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unităţi și local îl va depăși ușor. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între 33 și 36 de grade, iar minimele nocturne vor fi de peste 20 de grade.


În cursul zilei de joi, 29 iunie, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde cea mai mare parte a ţării. Disconfortul termic va fi accentuat - indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unităţi. Se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 34...36 de grade, iar minimele nocturne se vor situa în general peste 20 de grade, îndeosebi în regiunile extracarpatice.
Vă recomandăm să vă hidratați și să evitați ieșirile în soare în perioada prânzului. Nu vă expuneți direct razelor de soare și protejați persoanele vulnerabile(copii, bătrâni și persoane cu afecțiuni medicale).
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu