6 iun. 2017

Bărbat prins cu etnobotanice la el după ce a a pulverizat spray lacrimogen în ochii altui tânăr, în zona Gării de Nord

Bărbat prins cu etnobotanice la el după ce a a pulverizat spray lacrimogen în ochii altui tânăr, în zona Gării de Nord

Vezi si:

Polițiștii locali aflați în patrulare în seara zilei de duminică, în zona Gării de Nord din Timișoara, au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi tineri în zona stației de taximetre de pe Bdul Republicii. În fapt, un bărbat a pulverizat spray lacrimogen spre un alt bărbat, cauzându-i acestuia din urmă iritații în zona feței.

Agresorul a fost imediat imobilizat, iar la controlul corporal efectuat asupra sa, pe lângă sprayul pe care îl avea la el, au mai fost găsite patru plicuri din nylon care conțineau resturi vegetale de culoare verde, din categoria etnobotanicelor. Cele două persoane au fost transportate la sediul Poliției Locale Timișoara pentru identificare. Agresorul se numește B.I., de 29 de ani, cu domiciliul în localitatea timișeană Pesac, iar victima se numește B.R., de 22 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Cei doi au fost predați polițiștilor de la Secția 4, care au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere ilegală de substanțe psihotrope, conform Legii 143/2000 republicată.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: