Atentie bicilisti nu mai circulati in zona interzisa din centru.In trei zile peste 30 de persoane au primit amenda - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

15 iun. 2017

Atentie bicilisti nu mai circulati in zona interzisa din centru.In trei zile peste 30 de persoane au primit amenda

Distribuie:
Poliția Locală Timișoara atrage atenția persoanelor care se deplasează în zona centrală în care sunt montate indicatoare care interzic circulația bicicletelor să respecte legislația în vigoare și să nu pătrundă în aceste zone deoarece riscă sancțiuni foarte mari. Deși în urmă cu câteva zile s-a făcut public din nou acest aspect, bicicliștii au continuat să circule prin zonele interzise fiind sancționați. În ultimele trei zile pe numele a 30 de bicicliști au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției.
© politia locala tm
 Reamintim că potrivit OUG 195/2002, art. 161, se interzice conducătorilor de biciclete să circule pe sectoarele de drum semnalizate cu indicatoare care le restricționează accesul, amenzile prevăzute de lege fiind între 870 lei și 1160 lei. Această măsură s-a luat ca urmare a faptului că au existat situații în care bicicliștii au circulat cu viteză foarte mare printre timișorenii care merg la plimbare pe jos în zonele pietonale, fiind expuși la pericole în special copiii și persoanele în vârstă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad