13 iun. 2017

Aero Nautic Show si concert cu DJ Sava la Zilele Lacului Surduc 2017

Aero Nautic Show si concert cu DJ Sava la Zilele Lacului Surduc 2017

Vezi si:

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) în județul Timiș și Primăria Comunei Fârdea, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, RMS Party Consult & SYL Recordings organizează în 1 și 2 iulie 2017 a treia ediție a Zilelor Lacului Surduc.


Sambata 1 Iulie vor avea loc concerte susținute de DJ Sava, GeoDaSilva, Mr. Pit, Sean Norvis, Dj Dark, Kataa, Andaro, Stino Grant & MC Steliano.
Tot sâmbătă, se va desfășura a doua ediție a Aero Nautic Show, un spectacol de acrobații aeriene și nautice oferite de Asociația Aeronautică Română.
Puteți veni și cu cortul. Locațiile pentru campare vor fi anunțate de Primăria Comunei Fârdea și puse la dispoziția doritorilor.

Zilele Lacului Surduc reprezintă un eveniment de weekend organizat cu scopul de a promova obiectivele turistice din zonă, de a dezvolta și promova turismul sub diferitele sale forme, în județul Timiș.
Programul detaliat al evenimentului va fi disponibil după data de 18 iunie 2017 pe site-ul https//:www.turismtimis.ro.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: