Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Tendintele modei in sezonul de vara vin la Salonul Industriei Usoare de la Timisoara

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș găzduiește la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 24-28 mai 2017 , ediția de vară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE , eveniment devenit tradițional în răndul expozițiilor de profil din vestul țării, o gală a tendințelor modei în sezonul vară 2017.


Notorietatea de care se bucură azi SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută :calitate , diversitate , prețuri corecte.

Timp de cinci zile , peste 50 de firme vor expune ultimele tendințe în materie de îmbrăcăminte , încălțăminte ,marochinărie , blănărie , confectii, tricotaje , articole de lenjerie, accesorii produse ce vor fi atracția vizitatorilor dornici de noutățile adecvate sezonului. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste , parfumurile, bijuteriile , gablonțurile.

Ca un condiment bine gustat și apreciat în ultimele ediții , vizitatorii vor găsi la exterior TĂRGUL DE PRODUSE TRADIȚIONALE , care vă așteaptă cu dulciuri de casă , mezeluri , produse apicole și articole de artizanat.

Programul de vizitare este de miercuri pănă sambătă între orele 10,00 – 20,00, iar duminică între orele 10,00 – 18,00.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu