Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Razie in Timis a poliţiştilor, soldată cu peste o sută de sancţiuni

Poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara au acţionat pe raza de competență, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 46.500 de lei.
La data de 30 mai 2017, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza de competență.
Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică şi rutieră.
Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.
Au fost legitimate 163 de persoane și verificate aproape 150 de autovehicule.
În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 46.500 de lei.
De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu