Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Apa rece oprita la Mosnita, Sannicolau Mare si Ciacova - 12 mai

Vineri, 12 mai 2017, între orele 9 și 15, se va intrerupe furnizarea apei reci in localitatea Ciacova, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

Vineri 12 mai, vor fi întreruperi în furnizarea apei potabile, după cum urmează:
• între orele 8 și 17 în localitațile Moșnița Nouă și Moșnița Veche, pentru derularea unor lucrări de extindere a rețelei de apă, la intersecția DJ 592 cu strada Olimpia;
• între orele 9 și 17, în Sânnicolau Mare, în zona de blocuri de pe străzile Panselelor și Republicii, pentru spălarea conductelor de apă, în cadrul programului de mentenanță preventivă a rețelelor, desfășurat de Aquatim. Conductele vor fi spălate cu un amestec de apă și aer sub presiune, pentru a asigura o calitate corespunzătoare a apei potabile din rețea.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu