3 apr. 2017

Drumul Crucii la Timisoara - 12 aprilie

Drumul Crucii la Timisoara - 12 aprilie

Vezi si:

Artistul ceramist Daniel Les, Asociatia Drumul Crucii în colaborare cu Asociația Bărbaților Creștini și Asociația Servus – Baia Mare, vă invită în Săptămâna Mare la un marș ce comemorează drumul spre Golgota si crucificarea Mântuitorului nostru. 

Acest marș va avea loc in 5 orașe din Romania. Denumit sugestiv Drumul Crucii – Cu moartea pe moarte călcând, evenimentul a ajuns în acest an la ediţia a treisprezecea. Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o încercare de a demonstra că în creştinism nu sunt graniţe. Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria – mama lui Iisus, mironosiţele şi alte personaje, vor purta costume de epocă.
La invitaţia unor asociații si biserici din ţară, anul acesta Drumul Crucii se va desfășura după cum urmează:

Luni - 10 aprilie - ZALAU - ora 17:00 - Casa Municipală de Cultură

Marti - 11 aprilie - ORADEA - ora 17:00 - în fața magazinului Crișul
Miercuri - 12 apr - TIMIȘOARA - ora 17:00 - P-ța Operei - pietonală P-ța Unirii
Joi - 13 apr - LUGOJ - ora 16:00 - Casa de Cultură
Vineri - 14 apr - BRAȘOV - ora 14:00 - Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu


Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: