Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Apa rece oprita la Șag și Lovrin, 6 aprilie

Joi, 6 aprilie, între orele 9-16, se va întrerupe alimentarea cu apă în localitatea Șag pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei. Programul de spălare a sistemelor de alimentare cu apă urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim pentru mentenanța preventivă a rețelelor de apă.

De asemenea, în data de 6 aprilie, între orele 9-17, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Lovrin, din cauza întreruperii energiei electrice la forajele de apă care alimentează localitatea. Furnizorul de energie electrică a planificat în acest interval orar lucrări de reparații, însă, în caz de vreme nefavorabilă acestea vor fi reprogramate.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu