4 mar. 2017

PESTE 750 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI IN TIMIS

PESTE 750 DE SANCȚIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE DE POLIȚIȘTII RUTIERI IN TIMIS

Vezi si:

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 750 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 280 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum. Au fost reţinute 73 de permise de conducere.

În perioada 27 februarie – 02 martie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.


Astfel, poliţiştii au aplicat 753 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 280 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 131 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 73 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor şi pietonilor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: