Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Lansarea albumului Fisart - 11 martie 2017

Vă invităm sâmbătă, 11 martie, ora 18, la lansarea albumului FISART 2016, al Festivalului Internaţional de Artă Stradală de la Timişoara.


Cu această ocazie, veți descoperi cine este artistul lunii la Bufnițe, care va fi expus între 11 martie - 10 aprilie 2017. Proiectul de Artist la Bufnițe își propune să prezinte un artist plastic, cu o lucrare, timp de o lună, la librărie.

"Aquatim încurajează, prin implicare, fenomenul cultural. Astfel, susţinerea artiștilor vizuali participanți la a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Artă Stradală de la Timişoara (FISART 2016) şi punerea la dispoziţia lor a unor spaţii industriale dezafectate de la Stația de tratare a apei Bega, organizarea unor tururi de vizitare de către publicul curios și doritor să vadă spectaculoasele imagini realizate acolo, sunt câteva dintre dovezile acestei implicări.
Rezultatul FISART 2016 din spațiul Aquatim de la Stația de tratare a apei este unul remarcabil. Editarea albumului cu lucrările existente în patrimoniul societății noastre vine să demonstreze concret modul în care știm să ducem lucrurile bune până la ultima consecință." Ilie Vlaicu, manager Aquatim
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu