Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

ITFest la Timisoara (29 martie - 12 aprilie)

Ești pasionat de IT? Dorești să îți dezvolți abilitățile într-un mod interactiv și nonformal? Poți dovedi cât ești de bun la jocurile eSports în cadrul unui lan party? “Learn IT, Prove IT, Improve IT” este conceptul ediției de anul acesta a ITFest Timișoara, proiect OSUT destinat tuturor tinerilor ce doresc să intre în contact cu mediul IT timișorean.

Te așteaptă workshopuri susținute de experți, conferințe axate pe probleme actuale în ceea ce privește perspectivele de carieră (Unde să mă angajez? Cum să pornesc un start-up de success?), dar și un mega lan-party în care tu și prietenii tăi veți putea dovedi că sunteți cei mai buni!Înscrieri gratuite pe http://itfest.ro/

EVENIMENTE ITFEST:

1) Workshop-uri:
-Microsoft Workshop: Compania Microsoft va organiza un workshop interactiv în care se vor prezenta tehnologiile utilizate de aceasta, oferindu-vă șansa de a le experimenta.
-Android Development: Workshop susținut de Valentin Drăgănescu, în care veți putea construi o aplicație Android de la zero.
-Game Creation: Atelier facilitat de TheHub, în care participanții vor putea crea un joc de la proiectare până la trecerea acestuia în VR.

2) Conferințe:
-"Start-up vs Multi-națională: Unde să mă angajez?" este o conferință de tip debate, în care vom încerca să răspundem la întrebarea "Unde e mai bine ca angajat, la o multi-națională sau într-un start-up aflat la început de drum?"
-"How to start it in IT", conferință aflată la a doua ediție, prezintă audienței sfaturi esențiale despre crearea unui start-up de succes în domeniul IT.

3) Lan-Party
-League of Legends
-DOTA2
-Counter Strike: Global Offensive
-Hearthstone

4) Jobquest - Târg de job-uri
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu