21 feb. 2017

Patru cetăţeni pakistanezi, depistaţi la frontiera cu Serbia

Patru cetăţeni pakistanezi, depistaţi la frontiera cu Serbia

Vezi si:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia au depistat în zona de competenţă, patru cetăţeni din Pakistan, care au trecut frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În data de 20.02.2017, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia, judeţul Timiş, au depistat în zona de competenţă, la graniţa cu Serbia, patru persoane de sex masculin.
Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni pakistanezi, cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani. Tinerii au declarat că au trecut frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind preluate de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: