8 dec. 2016

Scrisoare pentru Moş Crăciun la Timisoara - 18 dec 2016

Scrisoare pentru Moş Crăciun la Timisoara - 18 dec 2016

Vezi si:

Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timişoara, în Piaţa Victoriei, a sosit următoarea scrisoare:

”Dragii Moşului,

Am lasat la Târgul de Crăciun, lângă brad, vizavi de Atelierul Mosului, o cutie mare unde aştept sa primesc scrisori de la copiii cuminţi.
În seara de 18 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Craciun din Timisoara, în sania mea trasa de reni, voi darui cadourile pregatite de spiriduşi, copiilor care mi-au scris cele mai frumoase şi interesante scrisori.
ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au intre 3 si 10 ani impliniti şi au fost tot anul cuminţi şi ascultatori.
Cei mici, care nu ştiu sa scrie pot fi ajutaţi de parinţi şi bunici.
Scrisorile le primesc pânăîn data de 14 decembrie si trebuie săconţinănumele, vârsta si numărul de telefon al celui care semneazăscrisoarea!
Vreau sa le mulţumesc celor care vor fi alături de mine în seara de 18 decembrie sa împart darurile: Primăria Municipiului Timişoara, Casa de Cultura a Municipiului , Coca-Cola România şi UPC Romania.

Cu dragoste, MoşCrăciun”

În data de 18 decembrie, de la ora 17.30, Moş Crăciun va sosi pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul spectacolului Poveste magică de Crăciun – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia,Trupa de teatru „MIM12” de la Liceul Teoretic Jean Louis Calderon şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 Sfânta Maria. Cu această ocazie, se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

Atenţie, Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 14 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad.
Mulţumim partenerilor noştri: Coca-Cola România şi UPC România.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: