Concert Edvin Marton la Timișoara - 21 decembrie 2016 - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

14 dec. 2016

Concert Edvin Marton la Timișoara - 21 decembrie 2016

Distribuie:
Asociația Tineri Implicați în Dezvoltare prezintă „The 7 Million Dollar Violin Stradivarius Violin", concert susținut de câștigătorul premiului Emmy, care a furat inimile oamenilor de pe cinci continente. Evenimentul va avea loc la Sala Olimpia, începând cu ora 19:00, iar prețul bilelelor variază între 95 și 345 lei. Și de această dată, muzicianul va fi însoțit de faimoasa vioară Stradivarius din 1699.

Recunoscut pentru spectacolele sale memorabile, Edvin Marton și trei membri ai orchestrei sale îi vor purta pe cei prezenți în lumea magică a muzicii, într-un recital de 90 de minute.

Magia sărbătorilor de iarnă aduce timișorenilor combinația deosebită de stiluri muzicale, de la clasic la rock, toate acestea povestite prin ritmurile armonioase și sensibilitatea transmise de Edvin Marton.

Edvin Marton a început să studieze vioara de la vârsta de 5 ani, iar la 8 ani a fost admis la cea mai prestigioasă scoală de muzică din Rusia. Tot acolo a susţinut și primul său concert la vârsta de 12 ani, alături de Orchestra Simfonică din Moscova.


Încă din adolescență, Edvin Marton a câştigat numeroase premii, dar şi o bursă la prestigioasa scoală de muzică Juilliard din New York ceea ce l-a pus pe harta celor mai, renumiți violoniști din lume și, în același timp, să-și definească stilul.

Acum 10 ani, artistul maghiar a compus aranjamentul muzical pentru reprezentaţia lui Evgeni Plushenko în cadrul Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino, program răsplătit cu medalia de aur.

În 2008, acesta a câştigat premiul cel mare Eurovision, un premiu MTV şi un trofeu Emmy pentru „Cea mai bună compoziţie muzicală a anului".

Prețurile biletelor:

VIP Loja + Catering - 345 ron
VVIP - 295 ron
VIP - 245 ron
CAT I - 195 ron
CAT II - 155 ron
CAT III - 125 ron
CAT IV - 95 ron

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad