11 nov. 2016

Circulația atelajelor, tineri care tulbură liniștea și minori care frecventează baruri – printre problemele semnalate în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie

Circulația atelajelor, tineri care tulbură liniștea și minori care frecventează baruri – printre problemele semnalate în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie

Vezi si:

Poliția Locală Timișoara a continuat în această săptămână acțiunile în cartierele Municipiului, cu scopul de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni pentru a vedea care sunt problemele cu care aceștia se confruntă în zonele în care locuiesc. În aceste zile, polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Soarelui și Ciarda Roșie, după ce în săptămânile trecute au luat contact cu cetățenii din cartierele Freidorf, Dâmbovița, Aradului, Lipovei, Plopi, Kuncz, Ronaț și Mehala. 

În cadrul acțiunii din Soarelui și Ciarda Roșie s-a relaționat cu 101 persoane, fiind consemnate problemele ridicate de acestea, printre care prezența câinilor fără stăpân în zona blocurilor de pe Calea Buziașului, prezența unor atelaje care circulă fără a respecta legislația rutieră în zona blocurilor de pe C. Buziașului, precum și pe străzile din Ciarda, parcarea autoturismelor pe trotuar, împiedicând circulația pietonilor în zona Intrarea Venus, parcarea unor autoturisme în dreptul căii de acces din spatele Grădiniței PP nr.38, prezența unor grupuri de tineri, în special în spatele Colegiului Tehnic Electrotimiș, care nu respectă regulile de conviețuire socială, le cer bani sau alte bunuri elevilor mai mici, permiterea accesului minorilor în barurile de pe Calea Buziașului unde sunt practicate jocuri de noroc și sunt vândute țigări la bucată, prezența unor grupuri de tineri care tulbură ordinea și liniștea publică pe str. Vasile Balmuș. 

De lângă problemele semnalate de cetățeni, în urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai constatat 15 rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare și alte 10 nereguli legate în special de locații cu autovehicule ce par abandonate și locații frecventate de câini fără stăpân. Și de această dată, problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: