Actiuni ale politistilor rutieri in perioada 07-10 noiembrie 2016 - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

14 nov. 2016

Actiuni ale politistilor rutieri in perioada 07-10 noiembrie 2016

Distribuie:
Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 366 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 137 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 40 de permise de conducere.

În perioada 07 – 10 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmit un dosar penal şi au aplicat 366 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 137 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 48 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 40 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului.

De asemenea, au fost retrase 28 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad