19 oct. 2016

Târgul de Antichităţi - Ediţia a CXVI-a, 21-23 octombrie 2016

Târgul de Antichităţi - Ediţia a CXVI-a, 21-23 octombrie 2016

Vezi si:

EXPO TIMIȘOARA INTERNAŢIONAL anunţă publicul pasionat de lucruri antice că suita evenimentelor de toamnă, de acest gen, la Iulius Mall din Timișoara continuă cu Târgul de Antichităţi ediţia a CXVI-a (116), care va avea loc în perioada 21-23 octombrie 2016.
O multitudine de colecţionari de frumos vin în zona parter, din IULIUS MALL, la o nouă întâlnire cu pasionaţii obiectelor cu istorie.
De vineri până duminică inclusiv, vizitatorii vor putea admira şi achiziţiona: bijuterii, argintărie, ceasuri, numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi şi multe altele.
Continuând să fie evenimentul numărul 1, în acest domeniu, din această zonă a ţării, vor participa în jur de 40 de standuri, fiind prezenţi unii dintre cei mai prestigioşi anticari din zona de vest, nord-vest şi sud-vest.
Vă invită, să consultaţi site-ul nostru: www.expotimisoara.ro, capitolul Calendar expoziţional 2016 şi ne puteţi scrie pe e-mail: expotimisoara@gmail.com .
Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: