25 oct. 2016

Lidl Art Spot TIMIŞOARA, 6 Octombrie - 13 Noiembrie 2016

Lidl Art Spot TIMIŞOARA, 6 Octombrie - 13 Noiembrie 2016

Vezi si:

Este pentru prima oară când Lidl România intră în sfera artei şi o face prin intermediul unui concurs tematic de fotografie experimentală şi mixed-media cu titlul „Oraşul nostru prin ochii mei". Concursul este destinat tinerilor artişti timişoreni care prin viziunea lor proprie, pot crea o conexiune între valorile cu specific local şi arta fotografică contemporană. În cadrul proiectului Lidl Art Spot sunt invitaţi să jurizeze experţi în arta fotografică şi un reprezentant Lidl.

Lidl Art Spot încurajează exprimarea liberă a artiştilor într-un spaţiu urban care merită redescoperit şi activat. Iar tema concursului "Oraşul nostru prin ochii mei" provoacă tinerii artişti la explorarea limitelor urbanului şi a redescoperirii de sine în mijlocul transformărilor care îl caracterizează. Pentru că spaţiul urban e un subiect de cercetare permanentă, este plin de provocări şi o invitaţie perfectă pentru a experimenta în zona foto-media. Aşa că ia-ţi aparatul foto şi surprinde Timişoara. Iar Lidl România îţi va expune lucrarea printată la mari dimensiuni (4790 mm X 2100 mm), într-unul din magazinele sale.

Tinerii artişti care trăiesc şi lucrează în Timişoara şi au vârsta minimă de 18 ani, sunt invitaţi să se exprime. Adică, să se înscrie în concurs.Pot înscrie până la 3 lucrări. Trebuie să prezinte o lucrare originală, care să poarte amprenta lor personală şi care să respecte tema concursului pentru a intra la jurizare. Fotografiile pot fi manipulate digital sau prin metode analogice şi pot fi supuse oricărei forme de intervenţie artistică, care ţine de viziunea personală (procesare computerizată, colaj, mixed-media).
Lucrarea finală trebuie să fie un document digital care să poata fi tipărit pe dimensiuneade 4790 mm X 2100 mm. Lucrările înscrise trebuie să fie în format jpeg, RGB, cu dimensiunea de 479 mm X 210 mm (scara 1:10), rezoluţie de minimum 500dpi și să nudepășească 60MB.

Lucrările înscrise trebuie să fie însoţite de următoarele informaţii:
-Titlul (din care să reiasă legătura cu tema lansată de Lidl România)
-O scurtă descriere a proiectului, ce trebuie să cuprindă conceptul lucrării
-Un rezumat al activităţii fotografice a autorului (sub formă de CV sau câteva paragrafe de prezentare)

Fotografiile vor trebui încărcate pe pagina surprize.lidl.ro către Lidl România, până la data limită a înscrierii 13.11.2016.
Câştigătorii vor fi anunţaţi până pe data de 09.12.2016 iar proiectul va fi implementat în magazin până la data de 01.03.2017.
Fotografiile înscrise în concurs vor intra în patrimoniul Lidl şi se vor putea expune sau publica ulterior.
Toţi participanţii vor fi promovaţi în mediul online Lidl.

Premiul I: O excursie de 5 stele la Berlin, oferită prin LidlTour şi expunerea lucrării în magazinul Lidl din Dumbrăviţa, str. Petofi Şandor (costurile de producţie şi implementare vor fi suportate de către Lidl România).
Premiul II: O dronă foto
Premiul III: O cameră foto 360˚

Inscrieri - www.surprize.lidl.ro/art-spot

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: