Actiuni ale polistilor rutieri in judetul Timis in perioada 17-20 oct 2016 - Informaţia Timişoarei I Ştiri din Timiş

Breaking

Home Top Ad

RECLAMA TA AICI

Post Top Ad

21 oct. 2016

Actiuni ale polistilor rutieri in judetul Timis in perioada 17-20 oct 2016

Distribuie:
Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 670 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 301 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 34 de permise de conducere.

În perioada 17 – 20 octombrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.


Astfel, poliţiştii au întocmit 14 dosare penale şi au aplicat 670 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 301 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 133 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 34 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric și conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 30 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Post Bottom Ad