28 iul. 2016

Aziza Brahim la Festivalul PLAI (9-11 septembrie 2016)

Aziza Brahim la Festivalul PLAI (9-11 septembrie 2016)

Vezi si:

Festivalul PLAI (9-11 septembrie 2016) -Scena World Music- Muzeul Satului Bănăţean Timişoara, sâmbătă, 10 septembrie 2016, orele 20:15-21:30
Aziza Brahim este atât o artistă plină de grație și poezie, cât și o purtătoare de cuvânt pentru poporul Saharawi care se luptă pentru recunoaștere și libertate. Muzica sa are rădăcini arabe și africane, iar versurile sale evocă un vis de libertate și pace.

Născută în 1976 în taberele de refugiați din vestul Saharei, viața Azizei a fost inspirată de greutățile impuse de opresiunea politică ce i-au format copilăria. Muzica a fost pasiunea ei înca de mică iar în timp, cu emoție și sensibilitate, a devenit principala ei formă de expresie și protest. În prezent, artista trăiește în Barcelona și a realizat cinci albume cu melodii ce transced granițe culturale.

Inovație, sinceritate, modestie și dragoste pentru oameni sunt elementele care caracterizează viziunea muzicala a Azizei pe care o puteți asculta sâmbătă seara la PLAI.

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă? Trimite-le prin formularul de contact.

ULTIMELE ADAUGATE: