Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Mesaje si urari de Paste 2017 (SMS de Paste 2017)

Vrei sa trimiti prietenilor, rudelor, celor ce-ti sunt dragi, prin SMS sau email, cateva ganduri de Paste, de Invierea Domnului si nu stii cum sa incepi? Iata aici o colectie de urari si felicitari, mai vechi si mai noi, in spirit religios, conventionale, protocolare sau mai haioase, iesite din comun. Paste Fericit!


1. Sfintele Sarbatori de Paste sa va aduca numai ganduri senine, lumina in suflet si multe bucurii alaturi de cei dragi!
2. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.
3. Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
4. Lumina vine din inima fiecaruia. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Paste Fericit!
5. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

6. Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!
7. Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!
8. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.
9. Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!
10. La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Isus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou – acest model al intregii creatii – “intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului”.
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi.
Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu. Hristos a Inviat!
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu