Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Mesaje de Sf Ion (SMS de Sf Ion )

1.Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa!

2.Îl sărbătorim pe Sfantul Ion şi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu blând, bun şi drăguţ cu toţi cei din jurul tau. Eşti un prieten de nădejde şi un adevărat om. Iartă, iubeşte şi trăieşte frumos cu cei din jurul tău.

3.Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele

4.Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

5.“La Multi Ani Ioane, sa ai un an plin de resusite si pentru ca esti casatorit te rog fereste-te de ispite”

6.La multi ani de Sfantul Ioan! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu te-ar auzi, sa muncesti de parca nimeni nu te-ar plati, sa imprastii veselia de parca nimeni nu ar plange si sa traiesti de parca acum ar fi sfarsitul!

7.Deşi azi, de Sfântul Ioan, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

8.Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului numai bine.

9.La Multi Ani, Ion si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!


10.De ziua ta, Ioan, ma lasa
Sa dau cuvant dorintei ce m-apasa
De a-ti spune ca mi-esti drag si iti doresc
Tot binele din lume si noroc ceresc.

11.Un ocean de sanatate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Si un sincer: La multi ani Ion!

12.Din mici crengute de brad, din flori si din iubire ti-am impletit un La Multi Ani aducator de Fericire! La multi ani Ioan/Ioana!

13.Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

14.Draga Ioana, tu esti chiriasa inimii mele, mereu in urma cu chiria, dar imposibil de evacuat.

15.Scumpule, iti doresc sa iti sarbatoresti ziua numelui inconjurata de sanatate, fericire si de privirile pline de iubire ale celor dragi tie!
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu