Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Mesaje de ras Amuzante (SMS Amuzante)

Pe criza asta as vinde apartamentul si as sta ca Gaddafi la cort si cand vine vorba de vacante ma multumesc cu print screen-uri de pe Google Earth.

Trebuie sa itzi zic ceva.... Sa itzi marturisesc dragostea..... Deci sa stii: 10 % Te Iubesc 20 % Te Ador 30 % Sunt Nebun dupa tine 40 % Vreau sa raman cu tine 50 % Esti Iubirea vietzii mele 60 % Esti Raiul vietzii mele 70 % Nu te voi uita niciodata 80 % Esti Soarele de pe Cer 90 % Esti totul pentru mine 100 % Ca imi bat joc de TINE !!!
ah ce bine imi pare ca sunt fata mare maine ma marit si iau un tampit! eu il pun la masa, el cade sub masa eu il pun sa inchida usa, el se joaca cu papusa eu il trimit la piata ,el se da pe gheata eu il pun sa inchida geamu ,el se joaca cu lighianu.:)))))
Dupa ce primesti acest msg trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu.
Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data prin fata ta?
Eu m-am dat cu Hugo Boss ... e un parfum natural ... da` vad ca tu te-ai dat cu parfum natural de-a binelea ... e cu ceapa! :)


Hai sa dam mana cu mana
Cei cu 4 la romana
Si cu 2 la geografie,
Da-o-ncolo de chimie.
Hai sa copiem vecine
Sa punem fituica bine
Hai s-o punem la un loc
Amandoi sa avem noroc
C-amandoi uram franceza
Sila fel si cu engleza


Matematica ne framanta
Iar diriga nu ne incanta.
Unde-i unul nu-i putere
La soptit si la copiere!
Unde-s doi puterea creste
Si-apoi nota se mareste!!!;)
Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase. Evident l-am trimis la un numar gresit. Ne pare foarte rau pentru deranj.
Ti-ai dorit tot anul un concediu cool si te-ai ars cu hotelul ala comunist din statiunea Cernobal
O Bomboana ii spune unei ciocolate: `Doamne ce dulci suntem`, iar ciocolata ii spune: `Noi dulci???!!! S-o vezi pe tipa care citeste acest mesaj!`
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu