Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Mesaje de pacaleala de 1 Aprilie (SMS DE 1 APRILIE)

1. Daca incerci sa ma pacalesti azi sa stii ca ma voi supara pe tine si nu iti voi mai raspunde la telefon!
Ne-am inteles, da?
Da, sigur!
Foarte bine, caci tocmai te-am pacalit eu pe tine!


2. Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine ! Astept raspuns !

3. Esti frumos, inteligent, sexy, excelent la pat, o adevarata vedeta in societate, stii sa te joci cu femeile pe degete, stii sa spui bancuri si sa fi interesant, esti tot ce isi poate dori o femeie. Dar nu uita ca azi e 1 aprilie. Te-am pacalit!

4. M-am gandit (numele victimei) ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat.Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten/cea mai buna prietena al/a tau/ta din clipa in care el/ea s-a dat la mine, iar eu nu am putut refuza. Imi cer mii de scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc !

5. Iti dau acest mesaj ca sa stii si tu ca vacanta se va prelungi pana pe 3 mai.Da mai departe acest mesaj ca sa-si faca toti planuri de vacanta si sa nu uiti sa le spui ca este o pacaleala de 1 aprilie !

6. Cu ce ti-am gresit ? Ce nu ti-a convenit la mine ? De ce te porti asa ? Chiar nu mai insemn nimic pentru tine ? Scuze, dar acesta este un mesaj de 1 aprilie pentru pisica mea ! Crezi ca o voi pacali ?
« PREV
NEXT »

Niciun comentariu