Ultimele Știri :
latest

728x90

468x60

Gold Pike Timis, pescaria din Carpinis un loc salbatic si perfect pentru pasionatii de pescuit


     Prima balta privata pentru pescuit la RAPITOR din judetul Timis va asteapta la o partida unica pescuit unde stiuci nabadaioase de dimensiuni considerabile pot fi pescuite exclusiv in sistem Catch&Release. Balta a fost populata din abundenta cu stiuci nabadaioase o balta foarte salbateca, plina de insule, stuf si agatatura asa cum ii place stiucii. Adaug faptul ca lacul salbatec nu a fost pescuit de foarte multa vreme...
     Va puteti alege pentru pescuit unul dintre cele 2 lacuri, (12ha si 1,5 ha ) pentru o partida de pescuit la rapitor de neuitat. Va punem la dispozitie barcile noastre, vasle, ancora, veste de salvare-obligatorii pentru copii, parcare pietruita, drum de acces practicabil in orice conditii de vreme, loc de picnic si de joaca pentru insotitori si copii. Pentru cunoscatori, lacul se afla chiar in drum spre "Belo Blato" sau "Jesero Joca" unde speram ca pescarul roman doritor de senzatii tari in ale pescuitului la RAPITOR va poposi la noi inainte de a merge in Serbia.

Locatie Pescaria Carpinis Gold Pike Timis:
Lacurile se afla la numai 30 minute sau 28 km de Timisoara in Carpinis, pe drumul national spre Jimbolia. Datorita numarului limitat de locuri, accesul pe lac se face numai pe baza de rezervare telefonica cu cel putin o zi inainte la numarul de tel. 0731.169.677

Tarife Pescaria Carpinis Gold Pike Timis:
Tariful promotional de deschidere valabil pana la data de 15.09.2014 este de 45 lei/pescar pe zi sau 80 lei/echipa de 2 pescari in aceiasi barca ce include:
1. Pescuit la Rapitor sistem Catch&Release cu momeala artificiala (acele debarbetate obligatoriu) cu barca inclusa in pret.
2. Pescuit la pluta pentru caras si caracuda cu retinere 2kg. Momeala permisa : viermusi, cucoti, paine. CRAPUL NU SE RETINE.

Detalii:
1.Tip de pescuit: catch & release cu acele debarbetate (se rupe contra la ace)
2.Program de pescuit: 7:00 AM - 9:00PM
3.Pret pescuit/zi : 45ron/pescar - tarif promotional pana pe 15 Septembrie 2014.
4.Barca: noi o punem la dispozitie, este inclusa in pret + vasle+ancora. Se permite si pescuitul cu ambarcatiunea clientului.
5. Pescuitul de pe mal la stiuca: interzis!
6. Regulament: momentan este in lucru , pana e gata mergem pe regula generala a bunului simt si pe cei 7 ani de-acasa (riscant pt Romania nu? :)
7. Rezervare: se face prin sms la numarul 0731.169.677 minim cu o zi inainte, pentru ca locurile sunt limitate. Pe lac intra simultan doar 2-3 barci (4 pescari) pe lac, nu facem o afacere de volum, incercam sa o facem de calitate.
8. Locatie: Comuna Carpinis, Judetul Timis, la 28km de Timisoara mergand spre Jimbolia.

Contact / rezervari Gold Pike Timis - pescaria din Carpinis:
Adresa E-mail gold.pike@yahoo.com
Tel. 0731.169.677

Pagina de facebook Gold Pike Timis: www.facebook.com/goldpiketimis
Va asteptam cu drag !


« PREV
NEXT »

Niciun comentariu